Symoji

Symoji is een leuke nieuwe animatiefunctie die nu beschikbaar is in Grid 3.
Gebruik Symoji om betekenis of emotie toe te voegen aan iets dat je hebt gezegd, of communiceer een heel idee of gevoel met slechts één klik.

Heb je Grid, heb je Symoji!

Er zijn veel Symoji om uit te kiezen. Ze zijn in drie categorieën georganiseerd om het eenvoudig te maken om degene te vinden die je zoekt.

Om Symoji in Grid te krijgen, moet je je software bijwerken. Je kunt de standalone grid set gebruiken via Menu – Grid set toevoegen – Symboolcommunicatie – Symoji of de nieuwste versie van Super Core, Text Talker of Fast Talker toevoegen waarin Symoji is ingebouwd.

Ontwikkeld in samenwerking met OC-gebruikers

Symoji is in samenwerking met een groep OC-gebruikers gemaakt, die de grid set hebben getest en tussendoor feedback hebben gegeven.

Als onderdeel van het testproces is er ook om Symoji-ontwerpsuggesties gevraagd. Dankzij de testers zijn zodoende een Symoji voor oogbesturing, handschakelaar, hoofdschakelaar, koffie, verjaardag en proost gemaakt.
Een ander team studenten bedacht de handdruk Symoji!

Symoji op je tweede scherm

Symoji is compatibel met het tweede scherm van Grid Pad, zodat je je favoriete Symoji op de voorkant van je communicatiehulpmiddel kunt weergeven.

Het tweede scherm helpt je je boodschap over te brengen, door deze op de voorkant van je apparaat weer te geven. Dit kan handig zijn in rumoerige omgevingen die naast je Grid-stem worden gebruikt.

Wanneer je je bericht in Grid maakt, verschijnt de tekst of Symoji die je in je chatvenster kunt zien ook op je tweede scherm.

Probeer Grid 3 (met daarin onder meer Symoji en Super Core) gratis 60 dagen uit!

 

Ontdek de Symoji vandaag nog

De Symoji zijn beschikbaar in zowel Grid 3 als losse grid set, of in Super Core, Text Talker of Fast Talker.

Heb je nog geen licentie? Download een gratis proefversie van Grid 3 en probeer de software 60 dagen gratis uit.

Boek een bezoek

Boek een afspraak met een van onze medewerkers om onze technologie uit te proberen.

Prijs opvragen

Geef aan wat u nodig heeft en stuur het ons.

Scroll naar boven