Voco Chat

Start gesprekken met één enkele selectie

De leuke manier om met oogbesturing te beginnen

Voco Chat is ideaal voor mensen die grotere cellen nodig hebben om op hun OC-apparaat te communiceren. Het is geschikt voor gebruikers die enkele selecties maken of langere zinnen beginnen samen te stellen. 

Klik Hier
Klik Hier
Klik Hier
Klik Hier
.
Klik Hier
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

Bericht opbouwen

Cellen binnen Voco Chat genereren spraak en springen tegelijkertijd naar een nieuwe grid voor woorden die relevant zijn om de boodschap efficiënt op te bouwen.

Woordenschat bij leeftijd

Er zijn twee woordenschatopties beschikbaar in Voco Chat waaruit je kunt kiezen: één voor kinderen en één voor tieners en volwassenen om toegang te krijgen tot onderwerpen die geschikt zijn voor hun leeftijd.

Woorden en zinnen

Gebruik een combinatie van woorden en zinsdelen om uw boodschap snel en efficiënt over te brengen, van enkele selecties tot meerdelige berichten.

Geschikt voor alle leeftijden met passende woorden voor volwassenen en tieners of kinderen

Gebruik Voco Chat met elk type alternatieve toegang, inclusief oogbesturing

Voco Chat is in meer dan 18 talen vertaald voor gebruikers over de hele wereld

Waarom kiezen voor Voco Chat:

Alledaagse woorden

Praat over de mensen in je leven, plaatsen waar je graag naartoe gaat en dagelijkse activiteiten. Je vindt categorieën voor een reeks onderwerpen en scenario’s, en ruimte om woorden toe te voegen die voor u belangrijk zijn.

Snelle communicatie

Vind hoogfrequente woorden en korte zinnen die het gemakkelijker maken om in alledaagse situaties te communiceren en deel te nemen aan gesprekken.

Mijn Toolkit in Voco Chat

De Mijn toolkit-functie binnen Voco Chat bevat bronnen om je te ondersteunen met communicatie, emotioneel welzijn en zelfverdediging, om over gedachten en gevoelens te praten.

Celopmaak

De stijl van een cel in Voco Chat geeft aan wat deze doet. Er zijn drie hoofdstijlen: Spreken, Springen en Spreken & springen.
 

Alternatieve toegang

Voor elke cel en elke kolom zijn auditieve aanwijzingen opgenomen en deze kunnen worden ingeschakeld in de instellingen voor de toegangsmethode van de grid om de celselectie voor elke toegangsmethode te verbeteren.

Voco-chat aanpassen

Voco Chat is eenvoudig te personaliseren en bevat blanco sjablonen waar je snel aan kunt toevoegen. Kies nieuwe woorden en symbolen en organiseer Voco Chat zoals je wilt.
 

Een pragmatische benadering van taal


Voco Chat richt zich niet alleen op de woorden die we gebruiken om te communiceren, maar ook op de redenen waarom we communiceren en hoe we met taal omgaan. Dit wordt ook wel pragmatiek genoemd.

Voco Chat is gebaseerd op een uitgebreid overzicht van de aanbevelingen van The Pragmatics Profile for People who use OC (Martin, Small & Stevens, 2017), alles over hoe we communiceren en deelnemen aan gesprekken.

Boek een bezoek

Boek een afspraak met een van onze medewerkers om onze technologie uit te proberen.

Prijs opvragen

Geef aan wat u nodig heeft en stuur het ons.

Scroll naar boven