Je kunt zo veel meer doen met Grid 3

Ontdek Grid 3

Grid 3 software stelt mensen met een handicap over de hele wereld in staat om te communiceren, hun omgeving te bedienen en hun Windows-computer te besturen. U kunt Grid 3 gebruiken met elk type toegang: oogbesturing, aanraken, directe selectie, aanwijzer en/of schakelaar.
Ontdek wat Grid 3 voor u kan doen. Download de software en begin met het ontdekken van de volgende generatie AAC software.
Download nu Grid 3
Inclusief een gratis proefperiode van 60 dagen.

Gemakkelijk bewerken

Het creëren en personaliseren van bronnen in Grid 3 is zo simpel en intuïtief. U kunt alles voor elkaar krijgen, van een cel bewerken tot het maken van nieuwe grid sets, binnen enkele klikken. Het is sneller dan ooit om tijdens het gebruik dingen te veranderen met behulp van de aanraak vriendelijke interface.

Prachtig eenvoudig

Grid 3 heeft niet alleen een intuïtieve gebruikersinterface, maar ziet er ook goed uit. Het ontwerp en de opmaak zorgen ervoor dat uw grids er fantastisch uit zien en eenvoudiger zijn om te gebruiken.

Eindeloze mogelijkheden

Of ondersteunende technologie nieuw voor u is of u bent een technologische allesweter, Grid 3 ondersteunt u in uw dagelijks leven, met kant-en-klare grid sets waarmee u direct kunt beginnen.

Eerste van zijn soort

Na jaren van onderzoek en ontwikkeling legt Grid 3 de lat hoger voor ondersteunende technologie, met gepatenteerde technologie die niet beschikbaar is in andere software. Grid 3 is een complete software oplossing en biedt een breed scala aan tools en functies die niet eerder beschikbaar waren.

De kracht van uw eigen stem

Grid 3 software biedt hightech communicatiehulpmiddelen: Tekst en symbolen omzetten in spraak. We hebben een bibliotheek met stemmen die kunnen worden aangepast om een ​​stem te creëren die bij u past.

Blijf in contact met mensen over de hele wereld

Met behulp van toegankelijke tools voor e-mail, Skype en populaire social media, zoals Facebook, kunt u contact houden met familie, vrienden en collega’s over de hele wereld.

Gereedschappen voor werk, school en thuis

Of u nu symbolen of tekst gebruikt om te communiceren, er zijn applicaties en grid sets die u zullen ondersteunen op de werkplek en tijdens het studeren. Van krachtige manieren voor het bedienen van uw computer zodat u volledige toegang tot Windows heeft tot bronnen voor mensen die de vroege vaardigheden ontwikkelen om een ​​communicatiehulpmiddel te gebruiken.

Uw omgeving onder controle

Grid 3 bevat ook onze Servus omgevingsbediening technologie. Dus als u Grid 3 op een Grid Pad of een Servus-apparaat gebruikt, kunt u elk compatibele accessoire, van televisie en telefoon, tot verwarming en bed gebruiken.

Ontworpen voor toegang

Het toegankelijke ontwerp van Grid 3 betekent dat uw bureaublad, Grid Explorer en elke grid set is gemaakt met behulp van cellen die kunnen worden bediend met behulp van oogbesturing, aanraken, schakelaar en aanwijsmiddelen.

Voor u op maat

Grid 3 is klaar om direct uit de doos te werken, maar is zo ontworpen dat u uw grid sets kunt aanpassen aan uw behoeften. Dus of u liever grotere tekst, hoge contrast kleuren of grotere cellen wilt gebruiken, alles is mogelijk.

Symbool communicatie

Grid 3 heeft ongeëvenaarde opties, functies en middelen voor mensen die symbolen gebruiken voor communicatie

Tekstcommunicatie

Als u tekst gebruikt om te communiceren, hebben we baanbrekende tools om uw bericht sneller dan ooit verstuurd of te krijgen.

Interactief leren

Deze geheel nieuwe omgeving biedt een aantrekkelijke en dynamische manier om te leren en te verkennen via geanimeerde activiteiten.

Toegankelijke apps

Toegankelijke apps in Grid 3 stellen u in staat om via het web te surfen, sociale media en nog veel meer te gebruiken.

Servus omgevingsbediening

Servus stelt u in staat om de wereld om u heen te bedienen, van uw televisie tot uw telefoon.

Computerbediening

U kunt ook alle aspecten van uw computer bedienen en elk programma dat u wilt gebruiken: thuis op school of op het werk.

Toegangsopties​

Van aanwijsapparaten tot aanraakschermen, van oogbesturing tot schakelaars; Grid 3 heeft innovatieve nieuwe functies die alternatieve toegang eenvoudiger en effectiever maken.

Uw stem

Grid 3 wordt geleverd met een selectie van hoogwaardige stemmen. Meer stemmen kunnen worden geïnstalleerd om een nog grotere keuze te maken van accenten en leeftijden.

Bewerken op afstand

De ondersteuning die u kunt ontvangen van familie en professionals is onbeperkt bij het nieuwe Bewerken op afstand, waar iedereen die u wilt toegang kunt geven tot uw gebruikersprofiel en grid sets. Ze kunnen inloggen en bewerken waar ze ook zijn in de wereld. Al wat ze nodig hebben is een gratis proefversie van Grid 3 en uw login details.

Deel je grids met de wereld

Word lid van de Online Grids gemeenschap en download grid sets van andere gebruikers rechtstreeks in Grid 3, of deel je grid sets met de wereld. Exporteer grids gewoon of voeg ze toe, allemaal vanuit Grid 3.

In uw taal

Grid 3 is momenteel verkrijgbaar in:
 • Engels (UK, US, CA en Aus)

 • Spaans

 • Portugees

 • Italiaans

 • Hebreeuws

 • Zweeds

 • Tsjechisch

 • Afrikaans

 • Nederlands

 • Vlaams

 • Frans

 • Duits

 • Noors

 • Pools

 • Grieks

 • Slowaaks  Meer talen volgen!

Handleidingen

Systeemvereisten

Grid 3 is ontworpen om te werken op onze Grid Pad communicatiehulpmiddelen. Het zal ook werken op apparaten en computers die door andere leveranciers worden gemaakt, zolang zij voldoen aan de minimale specificatie.

 • Processor 1.33GHz Quad core of sneller
 • Geheugen 2 GB RAM
 • Harde schijf 3GB + HDD Space
 • Besturingssysteem Windows 7, 8 of 10 *
  * 10 Home of Pro

Boek een bezoek

Boek een afspraak met een van onze medewerkers om onze technologie uit te proberen.

Prijs opvragen

Geef aan wat u nodig heeft en stuur het ons.

Scroll naar boven