Grid Sets

Een eenvoudige manier om uw aanwijsapparaat te gebruiken voor interactie met uw pc.

Grid sets voor Grid 3

Vind grid sets die bij u passen
Grid sets zijn de voorgemaakte bronnen voor Grid 3 waarmee u de software kunt gebruiken om te bereiken wat u wilt

Symbool communicatie

Snel communiceren en geletterdheid ontwikkelen

Tekstcommunicatie

Krachtige communicatie voor geletterde gebruikers

Onafhankelijkheid

Omgevingsbediening, computer toegang en toegankelijke apps

WordPower

Deze krachtige grid set combineert kernwoordenschat, spelling en woordvoorspelling om een ​​uitgebreide bron voor efficiënte communicatie te creëren. Het maakt gebruik van het feit dat een kernwoordenschat van 100 woorden 48% van alle gesproken woorden beslaat. Het is ontwikkeld door de bekende logopedist, Nancy Inman, en is geschikt voor niet-verbale mensen die geletterdheid ontwikkelen.
WordPower 100 en 60 zijn bij Grid 3 inbegrepen

Symbol Talker A - D

Onze Symbol Talker raster sets die bij Grid 3 zijn opgenomen, zijn een geweldige start voor wie met ondersteunde communicatie begint. Elke stap vergroot de complexiteit geleidelijk en introduceert de kernwoordenschat, de onderwerpen en extra functies. Slimme grammaticale instrumenten en voorspelling zorgen ervoro dat je eenvoudiger dan ooit kunt zeggen wat je wilt.
Symbol Talker A, B, C en D zijn bij Grid 3 inbegrepen

PODD

PODD voor Grid 3 is een uitbreiding op de PODD communicatieboeken. Bewerken gaat eenvoudig, zodat u in een paar seconden woordenschat kunt aanpassen. Het is direct uit de doos te gebruiken en biedt ongeëvenaarde toegangsintegratie heeft.

PODD 60 is voor het eerst ook beschikbaar voor Grid 3. Meer keuzes, meer efficiënte communicatie en meer mogelijkheden voor progressie met PODD.

Beeline

Beeline biedt een grote bibliotheek met losse woorden en korte zinnen met beeld om nieuwe zinnen mee te genereren. De grootste deel van de bibliotheek met meest gebruikte woorden wordt bereikt met een of twee selecties met maximaal drie selecties voor de meeste woorden.
Beeline is inbegrepen in Grid 3

Vocabulary for Life

Vocabulary for Life is gericht op jongvolwassenen die ervaring hebben met eenvoudige tot complexe ondersteunde communicatie.

Vocabulary for Life is opgenomen in Grid 3.

Voco Chat

Voco Chat is een pragmatisch georganiseerde en ondersteunende symboolvocabulaire met een klein aantal cellen in Grid. 

Voco Chat is opgenomen in Grid 3.

Onderwijs


Phonics for All
Veel mensen die OC gebruiken, zijn niet in staat om woorden uit te spreken, wat een belangrijk onderdeel is van taalontwikkeling. Phonics for All helpt deze lacune op te vullen door de belangrijkste geluiden te leren die de Nederlandse taal vormen.

First Words
First Words is een leuk en interactief leerinstrument dat bij het Grid 3 softwarepakket zit. De grid set biedt aan het begin van hun reis naar communicatie een spannende, aantrekkelijke en educatieve hulpbron voor kinderen. Amigo, een geanimeerde robot, staat paraat om gebruikers hun eerste woorden te helpen leren en spreken.

First Words is inbegrepen bij Grid 3

Tekstcommunicatie


Fast Talker 3
De Fast Talker 3 grid set is bij Grid 3 inbegrepen en biedt onze meest krachtige middelen voor tekstgebaseerde communicatie, naast toegankelijke apps voor Facebook, Twitter, sms en nog veel meer. Fast Talker 3 maakt gebruik de krachtige voorspelling- en chatgeschiedenisfuncties van Grid 3 om te zeggen wat u wilt, hoe u wilt, makkelijker dan ooit.
Fast Talker 3 is bij Grid 3 inbegrepen

Onafhankelijkheid

Computerbediening
Computerbediening in Grid 3 geeft u de controle, met alle middelen die u nodig hebt om toegang te krijgen tot uw computer met behulp van oogbesturing, aanwijsapparatuur of schakelaar. Grid sets maken het mogelijk om elke applicatie die u nodig hebt voor thuis, school of werk te bedienen.
Computerbediening en Computerbediening voor schakelaars zijn bij Grid 3 inbegrepen

Servus Omgevingsbediening
Met de Servus Omgevingsbediening grid sets kunt u de wereld om u heen in de hand nemen. Gebruik de kant-en-klare instellingen om uw tv, mediaspeler, audio en meer te bedienen. Neem een fysieke schakelaars in de hand en bedien verlichting, ramen, ventilatoren en zelfs deuren en intercoms.
Servus Omgevingsbediening is in een eenvoudige en een volledige vorm beschikbaar en is daarmee ideaal bij het koppelen van onze Grid Pad  communicatiehulpmiddelen.
Servus Omgevinsgbediening en Eenvoudige Servus zijn bij Grid 3 inbegrepen

Deel uw grids met de wereld met Online Grids
Online Grids laat Grid 3 gebruikers over de hele wereld grid sets zoeken en delen. Heeft u een geweldige bron voor in de klas gemaakt of maakte u een grid waarmee u een nieuw spel of een stuk software bedient? Upload het en deel het met de wereld!

Grid sets downloaden en toevoegen

Grid sets worden toegankelijk via het menu Grid instellen in Grid 3. Hiervandaan kunt u alle grid sets die beschikbaar zijn voor Grid 3, evenals varianten in verschillende talen, symbolen en toegangsmethoden toevoegen. Grid sets worden georganiseerd per categorie en u kunt ook toegang krijgen tot gedeelde community grids.

Nieuw bij Grid 3?

Grid 3 is een compleet platform voor communicatie waarmee u kunt spreken, tekst, e-mail, internet surfen en de wereld om u heen beheren. Grid 3 ondersteunt een groot aantal toegangsmethoden om ondersteunde communicatie in te stellen op uw behoeften.

Download nu Grid 3 voor een volledige en gratis testperiode van 60 dagen. U kunt de volledige bundel grid sets proberen om te ervaren wat Grid 3 voor u kan betekenen.

Boek een bezoek

Boek een afspraak met een van onze medewerkers om onze technologie uit te proberen.

Prijs opvragen

Geef aan wat u nodig heeft en stuur het ons.

Scroll naar boven