Begin het gesprek

Grid Pad 10s

Grid Pad 10s is een speciaal apparaat op veel toegangsmogelijkheden en is ontworpen voor gebruikers die een draagbaar en robuust communicatiehulpmiddel willen.

Gebouwd voor Ondersteunde Communicatie

De hoogwaardige techniek en unieke set functies zorgen voor een apparaat voor Ondersteunde Communicatie van de volgende generatie dat is ontworpen met het oog op onafhankelijkheid en duurzaamheid.

Belangrijkste kenmerken

 • Zeer krachtig 10” OC-apparaat
 • Intel i5-processor voor snelle communicatie
 • 10” scherm, daglicht helder en ontspiegeld
 • Meerdere toegangsopties
 • 3,9” tweede kleurenscherm in kleur
 • Ingebouwde Infra Rood omgevingsbediening
 • Batterijlevensduur van 7 uur in de praktijk
 • Versterkte geluid van hoge kwaliteit
 • Aan/uit-knop op afstand
 • Tactiele, waterbestendige knoppen
 • Uitklapbare standaard, riem en montagemogelijkheden
 • Antimicrobiële behuizing en scherm
 • Spat- en stofbestendig
 • Aangedreven door Grid 3

Computer met hoge prestaties

Ontdek een geheel nieuwe prestatieklasse met een Intel i5-processor, 8 GB RAM en een 256 GB SSD-harde schijf – perfect om uw boodschap snel over te brengen en alle functies binnen Grid te gebruiken.

Prachtig ontwerp

We weten hoe belangrijk het is dat OC-apparaten betrouwbaar zijn en lang meegaan, daarom zijn overal componenten van de hoogste kwaliteit gebruikt. Elke functie is zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat u altijd uw stem hebt.

Stevig magnesium chassis

Een schokbestendig chassis van magnesiumlegering maakt de behuizing ongelooflijk sterk en beschermt hem tegen dagelijkse stoten en stoten. Het chassis biedt ook een aanzienlijke thermische geleidbaarheid, waardoor de warmte van de processor wordt afgevoerd zonder dat er ventilatoren of openingen nodig zijn. Hierdoor is het apparaat water- en stofbestendig (IP54-classificatie).

Extra sterke poorten

Overal zijn versterkte poorten gebruikt om schade te voorkomen, en rubberen stoppen zorgen voor extra bescherming. Alle interne componenten zijn zorgvuldig vastgezet, zodat er geen beweging binnen het apparaat is, dit maakt het schokbestendig en zorgt voor de beste kwaliteit audio.

Duurzaam daglicht-helder scherm

Grid Pad 10s heeft een daglicht-helder scherm, wat betekent dat u het scherm duidelijk kunt zien – zelfs in heldere omstandigheden! Met een helderheidsscore van 650 NITS is het scherm helderder dan bij de meeste andere tablets. Voor duurzaamheid is het scherm gemaakt van gehard industrieel glas, waardoor het wordt beschermd tegen stoten en krassen.

Veelzijdige positionering

Er zijn veel mogelijkheden voor positionering. U kunt het apparaat op uw rolstoel monteren met de dubbele montageplaat. Deze past op zowel Daessy- als Rehadapt-steunen. U kunt hem ook bij u dragen met behulp van de schouderriem of hem onder elke hoek op een bureau plaatsen met de verstelbare uitklapbare standaard.

Gloednieuwe functies voor het tweede scherm

Twee geweldige functies op het tweede scherm helpen u uw boodschap op nieuwe manieren over te brengen.

Auditieve feedback

Symoji

Communiceer snel met behulp van een geanimeerd personage om betekenis of emotie toe te voegen aan uw communicatie, met slechts een enkele selectie.

Gesymboliseerde berichten

Perfect om te communiceren met iemand die baat heeft bij symbolen om hun taalbegrip te ondersteunen.

Apparaat met meerdere toegangsopties

Grid Pad 10s is een apparaat met meerdere toegangsopties, dus er zijn veel manieren om ermee te communiceren. Er is een aanraakscherm dat u kunt gebruiken met een toetsenraster, twee schakelaarpoorten voor gebruik met schakelaars, twee USB-poorten voor gebruik met USB-toegangsapparaten zoals joysticks, en een hoofdtelefoon- en microfooncombo-poort.

U kunt ook Bluetooth-apparaten aansluiten op uw Grid Pad, zoals draadloze schakelaars, aanwijzers, hoofdtelefoons en meer.

Ingebouwde omgevingsbediening

Met GEWA Infra Rood omgevingsbediening kunt u apparaten in uw huis bedienen, zoals uw tv en andere op afstand bediende apparaten.

Dankzij het naar voren gerichte IR-leervenster kunt u eenvoudig programmeren. De multi-directionele Infra Rood-leds zorgen voor een krachtig signaal met een bereik van 10 m.

Nieuwe aan/uit-knop op afstand

Schakel uw Grid Pad 10s op afstand in en uit met de toegankelijke externe aan/uit-knop.

Er zijn ook twee schakelaarpoorten en de mogelijkheid om de Aan/uitknop op afstand als draadloze schakelaarzender te gebruiken

Hoge kwaliteit geluid

De nieuwste high-displacement luidsprekers produceren kamervullend geluid, zodat u uw boodschap luid en duidelijk kunt overbrengen.

Ze geven niet alleen een uitstekende stemweergave, maar de full-range audio zorgt voor een diepe en rijke bas voor het spelen van uw favoriete deuntjes!

Robuuste behuizing

Grid Pad 10s is optioneel verkrijgbaar met een stevige behuizing. Het gegoten plastic zorgt voor extra bescherming tegen stoten en schokken.

De ergonomische handgreep biedt gebruikers een eenvoudige manier om hun Grid Pad te dragen zonder het tweede scherm af te dekken.

Aangedreven door Grid

Grid Pad 10s wordt aangedreven door Grid software voor Ondersteunde Communicatie- de complete oplossing voor communicatie en onafhankelijkheid.

Grid is ontworpen voor iedereen met complexe communicatie- of toegangsbehoeften. Het omvat een breed scala aan bronnen, van krachtige communicatiehulpmiddelen voor tekstgebruikers tot grid sets voor communicatie met symbolen en het ontwikkelen van geletterdheid. U vindt er ook een reeks speciale apps om u te helpen online te gaan, sociale media te gebruiken, naar muziek te luisteren, het kanaal op uw tv te wijzigen en nog veel meer.

Communiceer de hele dag, elke dag

Stoer aanraakscherm

Grid Pad 15 heeft een 15,6 ”HD aanraakscherm, met een gehard glazen display. De antireflecterende afwerking helpt reflecties te verminderen en maakt het gemakkelijker om het scherm te zien wanneer u onderweg bent.

Krachtige computer

Grid Pad 15 heeft een snelle I5 Intel-processor, 8GB RAM en een 256GB solid state harde schijf. Perfect om snel te communiceren, complexe grid sets met veel cellen uit te voeren en Computer Control te gebruiken.

Accu voor de hele dag

Grid Pad 15 is ontworpen om u de hele dag te helpen communiceren. De grote 148Wh-accu biedt tot 14 uur continu gebruik (9 uur met oogbesturing).
Ter vergelijking: de iPad 10.2 heeft een 32,9 Wh-accu.

Helder versterkt geluid

De geïntegreerde luidsprekers zijn ontworpen voor spraakreproductie en produceren geluid en volume van hoge kwaliteit, zodat uw boodschap effectief overkomt, waar u ook bent.

Bevestigingsmogelijkheden

Bevestig uw apparaat eenvoudig op een rolstoel, bureau of vloerstandaard met de dubbele montageplaat van Grid Pad, compatibel met Daessy- en Rehadapt-montagesystemen.

Omgevingsbediening

Bedien alledaagse voorwerpen in uw huis met elke toegangsmethode. Doe een lamp aan, verander het kanaal op tv, open deuren en nog veel meer. Het werkt door signalen via een zender in uw Grid Pad naar ontvangers in uw huis te sturen.

Boek een bezoek

Boek een afspraak met een van onze medewerkers om onze technologie uit te proberen.

Prijs opvragen

Geef aan wat u nodig heeft en stuur het ons.

Scroll naar boven