Computerbediening

Computerbediening in Grid 3 geeft u de volledige controle, met alle toepassingen die u nodig hebt om toegang te krijgen tot uw computer met behulp van oogbesturing, aanwijsapparatuur of schakelaar. Grid sets maken het mogelijk om elke applicatie die u nodig hebt voor thuis, school of werk te bedienen.

Zoom om te klikken

Zoom to Click is een nieuwe manier om te klikken als u oogbesturing of een hoofdwijzer gebruikt. Zoom to Click geeft u ongekende nauwkeurigheid zonder in te boeten op snelheid. Kies gewoon het gewenste kliktype, en kijk dan naar het gebied op het scherm waar u een selectie wilt maken.

Dwell om te klikken

Het populaire Dwell to Click, een alternatief voor klikken, is ook beschikbaar in Grid 3. U kunt met de linker- of rechtermuisknop klikken, dubbelklikken of slepen, alles zonder fysiek op een knop te drukken.

Computerbediening voor schakelaar

Er is een aparte Computerbediening grid set voor schakelaar gebruikers. Ieder onderdeel is geschikt gemaakt om te kunnen scannen, zodat u snel en accuraat kunt werken.

Radarmuis

Met behulp van radarmuis kunt u de muisaanwijzer verplaatsen, klikken, dubbelklikken of slepen met 360 graden bewegingsvrijheid, alles met uw schakelaar. Activeer gewoon uw schakelaar wanneer de wijzerplaat wijst in de richting waar u naartoe wilt, kies de gewenste klik en maak uw selectie.

SwiftKey voorspelling

SwiftKey technologie functies in alle Grid 3 Computerbediening toetsenborden, zodat u meer kunt schrijven in minder selecties.

Boek een bezoek

Boek een afspraak met een van onze medewerkers om onze technologie uit te proberen.

Prijs opvragen

Geef aan wat u nodig heeft en stuur het ons.

Scroll naar boven