Servus omgevingsbediening

Met behulp van de omgevingsbediening in Grid 3 kunt u alles bedienen via uw computer; van lampen tot uw voordeur en van uw televisie tot uw audio installatie.

Eenvoudig te gebruiken navigatie

Het heldere en eenvoudige ontwerp van elke grid in omgevingsbediening maakt navigeren en selecteren makkelijk en intuïtief.

Tv, muziek en film

U kunt snel van kanaal veranderen, het volume aanpassen en de tv-gidsen gebruiken. Ook het instellen gaat razendsnel dankzij de eenvoudige leerfunctie voor afstandsbedieningen.

Uw afstandsbediening programmeren

U stelt de afstandsbediening niet alleen snel en eenvoudig in, zodra de afstandsbediening is geprogrammeerd, hoeft u het niet opnieuw te doen, omdat alle grids zullen werken, inclusief uw tv-favorieten grids.

Afstandsbedieningsfuncties

In Grid 3 kunt u kiezen voor enkel drukken, voor wanneer u de tv aan / uit wilt zetten of een menu wilt oproepen; reeksen, die handig zijn als u een kanaalnummer wilt ingeven; vasthouden, wanneer u het volume of de helderheid wilt aanpassen; en actie herhalen, handig bij het bladeren langs de zenders.

Bedien uw deur en intercom

Als u een op afstand bedienbare telefoon of deurintercom hebt, kunt u oproepen beantwoorden en de deur binnen slechts een paar selecties openen vanuit Grid 3.

Uw huis bedienen

Grid 3 kan veel andere aangepaste huisaccessoires bedienen, waaronder verlichting, verwarming, stoelen, bedden, ramen en gordijnen of jaloezieën.

Aanvullende radiobesturing

Als u een Grid Pad Pro of Grid Pad Eye hebt, kunt u de radiocontactdozen in uw huis bedienen. Hierdoor kunt u nog meer producten bedienen, zoals een verwarming en lampen.
Met behulp van de omgevingsbediening in Grid 3 kunt u alles bedienen via uw computer; van lampen tot uw voordeur en van uw televisie tot uw audio installatie.

‘Hey Grid 3’ stemactivering

Servus-omgevingsbediening kan gebruikt worden bij elk type alternatieve toegang, van schakelaar tot oogbesturing en van aanwijsapparaten tot spraakactivering.
Met de nieuwe functie Spraakactivering in Grid 3 kunt u een cel activeren met uw stem. Spreek gewoon de woorden uit op de cel die u wilt selecteren en Grid 3 doet de rest voor u, bijvoorbeeld het kanaal op uw tv veranderen of het lampje naast de stoel aanzetten.

Volledige compatibiliteit

Omgevingsbediening in Grid 3 is compatibel met alle veelgebruikte merken omgevingsbediening, waaronder GEWA, Eldat, EvoAssist, IRTrans en UUIRT. Als u Grid 3 gebruikt met onze Grid Pad-apparaten, dan kunt u ook Z-Wave producten gebruiken.

Noodoproep sms-functie

Onze nieuwe Noodoproep sms-functie stelt u in staat om via sms hulp te vragen in slechts één selectie met elke Android-telefoon.

Boek een bezoek

Boek een afspraak met een van onze medewerkers om onze technologie uit te proberen.

Prijs opvragen

Geef aan wat u nodig heeft en stuur het ons.

Scroll naar boven