Interactief leren

Interactief leren in Grid 3 is een volledig nieuwe manier om te leren en te verkennen via geanimeerde activiteiten.

25 animatieactiviteiten

U kunt kiezen uit 25 spannende animatieactiviteiten waarmee u kunt leren door te verkennen en te spelen, van het kijken naar uw beeldscherm huisdier Dilbert tot het ontwerpen van uw eigen auto of te racen op een racebaan!

4 belangrijke leergebieden

Alle activiteiten vallen onder een van de vier belangrijke leergebieden binnen interactief leren. Zo kunt u beginnen met het leren van oorzaak en gevolg, voordat u doorgaat naar keuzes maken en vervolgens kunt u uitdagingen aangaan. Interactieve visuele scènes kan op elk moment worden geïntroduceerd en kan een vertrouwd uitgangspunt zijn als u al gebruik van de populaire Look to Learn softwaretitels.

Oorzaak en gevolg

De eerste verzameling activiteiten is ontworpen voor het leren van oorzaak en gevolg. Ze bevatten een magische penseel die geanimeerde afbeeldingen schildert en u uw eigen vuurwerk laat maken!

Keuzes

Met de tweede reeks activiteiten kunt u creatief worden met een selectie van activiteiten waarin u keuzes maakt. U kunt een modeontwerper zijn en uw spullen op de catwalk tonen, een gekke cake bakken of zelf een nieuwe sportwagen bouwen.

Uitdagingen

De derde reeks activiteiten biedt een spannende reeks uitdagingen en spellen. Met behulp van de vaardigheden die u in de andere gebieden hebt geleerd, kunt u een auto over een racebaan sturen, vier-op-een-rij spelen en met Robo Slak een avontuur vol actie volgen!

Interactieve visuele scènes

De laatste reeks activiteiten in Grid 3 zijn gebouwd rond interactieve visuele scènes. Elke scène biedt een motiverende en dynamische omgeving die taal en geletterdheid helpt leren. Deze middelen vormen de volgende stap voor mensen die gebruik maken van Look to Learn software en klaar zijn voor de volgende stap naar van functionele communicatie.

Praat erover

De interactief leren activiteiten in Grid 3 zijn gemaakt om u te helpen zich te ontwikkelen richting alternatieve communicatie. Elke motiverende activiteit wordt begeleid door grids waarmee u kunt praten over wat u heeft bereikt.

Voortgang naar AAC

Als u vooruit komt binnen de interactief leren activiteiten ontwikkelen de praat grid sets zich met u mee. De grids zijn zo ontworpen dat ze vergelijkbaar zijn met de Symbol Talker grid sets, waardoor de overstap naar ondersteunde communicatie een natuurlijker voortgang is dan ooit tevoren.

Leren op maat

U kunt de interactief leren grids in uw eigen tempo gebruiken. Praat als u er klaar voor bent, voeg woordenschat toe als u het nodig heeft met snel bewerken en ontdek de interactieve visuele scènes; wanneer u eraan toe bent.

Boek een bezoek

Boek een afspraak met een van onze medewerkers om onze technologie uit te proberen.

Boek een bezoek

Prijs opvragen

Geef aan wat u nodig heeft en stuur het ons.

Lees meer…

Scroll naar boven