Toegankelijke apps

In Grid 3 biedt diverse toegankelijke apps om onze gebruikers te helpen meer te doen. Er zijn grid sets voor alles, van een snelle telefoontje, het verzenden van een tekst of het versturen van een foto, het is makkelijker dan ooit om contact te houden met familie en vrienden.

SMS en telefoon

Het maken van telefoongesprekken en het versturen van tekstberichten vanuit Grid 3 is makkelijk, alles wat je nodig hebt is een Android-telefoon met Bluetooth. Als u een symbolen gebruikt, kunt u nu ook voor het eerst de SMS met gesymboliseerde sms-berichten openen.

Foto’s opnemen en delen

Bedien de camera’s aan de voor- en achterzijde van uw toestel eenvoudig met onze nieuwe Camera grid set. Deel snel uw foto’s via e-mail of start een diavoorstelling.

Muziek en video

Het doorzoeken van uw mediabibliotheek is een geheel nieuwe ervaring in Grid 3, met automatisch gegenereerde albumhoezen en videominiaturen. Of u nu uw foto’s wilt sorteren, muziekvideo’s wilt bekijken of uw favoriete programma’s wilt terugzien, het is makkelijk om uw media te doorzoeken, selecteren en gebruiken.

E-mail met bijlagen

Voeg foto’s toe, lees uw gesprekken door en e-mail groepen met slechts een paar selecties. Het bijhouden van uw inbox is zonder stress met het moderne ontwerp en het aanbod van nieuwe functies.

Rondneuzen op internet

Bezoek je favoriete websites en navigeer ze met gemak vanuit onze compleet nieuwe webbrowser. Met URL voorspelling, verbeterde navigatie en favorieten tool.

Notities maken en opslaan

Met onze handige Notities app maakt, opent en verzendt u binnen enkele seconden aantekeningen. Met behulp van SwiftKey voorspelling kunt u efficiënter werken en studeren dan ooit tevoren. Van boodschappenlijstjes en taken naar aantekeningen voor uw laatste opdracht, de grid set dateert en beheert en uw notities voor u.

Gesymboliseerde berichten

Als u communiceert met behulp van symbolen kunt u voor het eerst kiezen voor het verzenden en ontvangen van gesymboliseerde berichten in e-mail- en sociale media-apps, waardoor een hele wereld van communicatie wordt geopend die nog niet eerder toegankelijk was.

Alle contacten bij elkaar

U kunt uw contacten op één plaats beheren en contact houden met e-mail-, sms- en spraakoproepnetwerken.

Toegankelijke apps voor iedereen

Alles in Grid 3 is ontworpen om te worden geopend met oogbesturing, aanraken, schakelaar- of andere muisaanwijzers, zodat iedereen verbinding kan houden

Een groeiende bibliotheek van apps

De bibliotheek Toegankelijke apps zal blijven groeien als we nieuwe manieren ontwikkelen om toegang te krijgen tot bestaande sociale media platforms en handige middelen voor op het werk en thuis.

Apps voor alles

Met Grid 3 kunt u kiezen uit een aantal toegankelijke apps waarmee u alles kunt doen om een snelle foto met de camera te maken, een vriend te bellen met een Android-telefoon of uw Facebook te controleren.

Toegankelijke sociale media

Sociale media is toegankelijker dan ooit tevoren met ons veelzijdige aanbod van grid sets voor Facebook, Twitter en YouTube. Onze toegankelijke apps zijn ontworpen voor gebruik met alle soorten alternatieve toegang.

Facebook

Onze geheel nieuwe Facebook integratie geeft u volledige controle over het meest populaire sociale netwerk ter wereld. Ga zonder problemen naar uw nieuwsoverzicht, plaats een bericht op je tijdlijn of praat met je vrienden met Facebook Messenger, allemaal vanuit onze speciale app.

Twitter

Onze Twitter app biedt een eenvoudige interface voor het spreken naar de wereld in slechts 140 tekens. Publiceer, favoriete, retweet en antwoord op tweets met slechts een paar selecties.

YouTube

Krijg direct toegang tot miljarden video’s met onze nieuwe YouTube-app. Zo is het eenvoudig om een video te zoeken en te bekijken.

Snelle navigatie

U kunt in- en uitzoomen in elke sociale media app en links met gemak selecteren, dus geen mogelijkheid is buiten bereik.

Boek een bezoek

Boek een afspraak met een van onze medewerkers om onze technologie uit te proberen.

Prijs opvragen

Geef aan wat u nodig heeft en stuur het ons.

Scroll naar boven