Begin het gesprek

Grid Pad 12

Grid Pad 12 is ontwikkeld voor communicatie, iedere dag, de hele dag, met behulp van iedere toegangsmethode.

Een nieuwe generatie Grid Pad

De meest flexibele oplossing voor mensen met complexe toegangs- en communicatiebehoeften. De nieuwe Grid Pad 12 is een toepassingsgericht apparaat en is ontwikkeld in samenwerking met gebruikers van Ondersteunde Communicatie. Een accuduur van 15 uur, robuust ontwerp en meerdere toegangsopties zorgen ervoor dat u zeker kunt zijn dat u een stem heeft.

Belangrijkste toepassingen

 • Hoge prestatie computer voor snelle communicatie
 • 15 uur batterijduur (10 uur met oogbesturing)
 • Klaar voor gebruik met oogbesturing, schakelaars, aanrakenen USB apparaten
 • Schokbescherming, valbestendig tot 1 meter
 • 12,5” full HD anti-reflecterend aanraakscherm
 • Aan/uit knop met afstandstandbediening
 • Hoge kwaliteit versterkt geluid
 • Ingebouwde radiofrequent en Infra Rood omgevingsbediening
 • Tactiele, waterbestendige knoppen op praktische locaties
 • Multi-hoek standaard en rolstoelbevestiging
 • Geleverd met Grid 3

Communiceer de hele dag, iedere dag

Computer met hoge prestatie

Grid Pad 12 bevat de laatste generatie Intel Core i5 processor, met 8GB RAM en een solid-state harde schijf. Deze snelle processor zorgt voor naadloze communicatie, zodat u bij kunt blijven met het gesprek.

Hele dag accu

Grid Pad 12 is ontwikkeld om u te helpen de hele dag door te communiceren. De grote accu biedt u tot 15 uur continu gebruik, of 10 uur met oogbesturing.

Afstandsbediening aan/uit

Grid Pad 12 wordt geleverd met een afstandsbediening voor de aan/uit knop, om u meer onafhankelijkheid te geven. Als u fysiek niet in staat bent deze knop in te drukken, kunt u een schakelaar in de zender teken en het gebruiken om de Grid Pad 12 aan te zetten.

Bestuurd door Grid 3

Grid Pad 12 is ontwikkeld voor Grid 3, de vlaggenschip software voor communicatie, omgevingsbediening en meer van Smartbox. Grid 3 omvat een breed aanbod van OC bronnen, die zijn ontwikkeld voor mensen van alle leeftijden en met verschillende niveaus van geletterdheid. 

Ontwikkeld voor alle soorten toegang

Stevig aanraakscherm

Grid Pad 12 heeft een helder 12,5” aanraakscherm met versterkt glas. De anti-reflecterende lag maakt het eenvoudiger om het scherm te zien als u buiten op pad bent.

Toetsenrasters

Robuuste toetsenrasters met stevige bevestiging kunnen voor iedere grid set in Grid 3 besteld worden.

USB toegankelijke apparaten

Grid Pad 12 heeft twee USB poorten aan de achterzijde zodat u ieder ander soort apparaat voor alternatieve toegang kunt gebruiken, zoals joystick, trackball, hoofdmuis Nano of Quha Zono.

Toegang met oogbesturing

Grid Pad 12 werkt met alle vooraanstaande oogbesturingstechnologieën.

Een speciaal ontwikkelde oogbesturingsmodule is beschikbaar voor de EyeTech TM5 of Irisbond Duo camera. Deze module verandert de Grid Pad 12 in een geïntegreerd communicatiehulpmiddel voor oogbesturing.

Bevestigingsplaten op maat zijn ook beschikbaar voor Alea, LC Edge, myGaze en Tobii PC Eye Mini camera’s.

Schakelaar invoer

Er zijn twee ingebouwde poorten voor schakelaars. Deze speciaal versterkte poorten zijn ook verzonken voor extra bescherming.

Auditieve terugkoppeling

De hoofdtelefoon ingang kan gebruikt worden voor auditieve terugkoppeling, wat handig kan zijn voor mensen met een visuele beperking. In Grid 3 kunt u hierdoor horen wat een cel zal zeggen, voordat u het kiest en selecteert.

Gebouwd om te worden gehoord

De geïntegreerde luidsprekers in Grid Pad 12 zijn ontwikkeld om een hoge kwaliteit geluid en volume te produceren, om uw boodschap effectief te kunnen uiten, waar u ook bent.

Bevestiging en positioneringsopties

Rehadapt en Daessy bevestigingsopties bieden u keuze en flexibiliteit in iedere omgeving. Gebruik Grid Pad 12 overal met de tafelstandaard met variabele hoek.

Omgevingsbediening

Grid Pad 12 wordt geleverd met ingebouwde Infra Rood en radiofrequent omgevingsbediening. Er is een voorwaarts gericht Infra Rood venster dat het invoeren van commando’s eenvoudiger maakt.

Boek een bezoek

Boek een afspraak met een van onze medewerkers om onze technologie uit te proberen.

Prijs opvragen

Geef aan wat u nodig heeft en stuur het ons.

Scroll naar boven