Symboolcommunicatie

Dankzij Symbolencommunicatie in Grid 3 kunt u symbolen gebruiken die de weergave zijn van de woorden en zinnen die u wilt zeggen. Zodra u uw apparaat heeft aangezet heeft u een breed scala aan kant-en-klare grid sets beschikbaar. U kunt meteen aan de slag!

Ontworpen voor iedereen

De grid sets in Grid 3 hebben verschillende niveaus van geletterdheid en toegang, zodat u de juiste bronnen voor de gebruiker kunt kiezen. De Symbol Talker grid sets bieden een leerpad die u van vroege AAC tot en met geletterdheid brengt. Hulpbronnen beginnen met een woordenschat op basis van onderwerp waarin woorden georganiseerd zijn voor het eenvoudig opbouwen en navigeren van zinnen.

Kernwoordenschat

Meer geavanceerde grid sets zijn gebouwd op de basiswoordenschat die we het meest gebruiken in de dagelijks communicatie. U zult ook merken dat er meer cellen in elk raster zijn opgenomen – hiermee worden een grotere woordenschat en meer keuzes geïntroduceerd.

Slimme grammatica

Slimme nieuwe gereedschappen in de symbolen grid sets zorgen ervoor dat u sneller en nauwkeuriger dan vroeger kunt zeggen wat u wilt. De slimme grammaticafunctie verandert werkwoordcellen in uw grid op intelligente wijze, terwijl u schrijft.

Snelle bewerking

Ook het bewerken van grid sets gaat snel en eenvoudig. Met behulp van de intuïtieve bewerking interface kunt u in een paar muisklikken nieuwe woorden toevoegen, symbolen veranderen of nieuwe grids maken.

Symbool communicatie grid sets

Symbol Talker A, B, C en D, Beeline en Vocabulary for Life worden meegeleverd met Grid 3. De PODD grid sets zijn ook apart verkrijgbaar. 

Symbol Talker A – D

Meer weten over de Symbol Talker A, B, C en D grid sets inbegrepen bij Grid 3. 

Beeline

Ontdek over de Beeline grid sets die bij Grid 3 zijn opgenomen. 

Word Power 100

WordPower 100 is een symbolen woordenschat voor Grid 3 die is ontworpen om de meest effectieve manier te bieden om precies te zeggen wat u wilt. 

PODD

PODD is een manier om de hele woord en symbolen de woordenschat in een communicatieboek of spraakapparaat te organiseren voor onderdompeling en modellering om te leren. 

Vocabulary for Life

Vocabulary for Life is gericht op jonge volwassenen die ervaring hebben met eenvoudige en/of gecompliceerde ondersteunende communicatie. 

Al onze symbolencommunicatie grid sets worden ondersteund door 15 jaar ervaring in het werken met spraak- en taaltherapeuten, AAC-specialisten en door samen te werken met erkende experts in symbolencommunicatie. Grid 3 kant-en-klare grid sets zijn compatibel met een diverse symbolenbibliotheken, waaronder de populaire Widgit Literacy Symbols en PCS.

Boek een bezoek

Boek een afspraak met een van onze medewerkers om onze technologie uit te proberen.

Prijs opvragen

Geef aan wat u nodig heeft en stuur het ons.

Scroll naar boven